Evenimentul Zilei > Sport > Tânăr fotbalist împușcat în fața casei. Răfuială între găști sau confuzie?
Tânăr fotbalist împușcat în fața casei. Răfuială între găști sau confuzie?

Tânăr fotbalist împușcat în fața casei. Răfuială între găști sau confuzie?

Un tânăr fotbalist ecuadorian a fost împușcat în fața locuinței sale dintr-un cartier al orașului Guayaquil din Ecuador. El se antrena acasă în contextul pandemiei de coronavirus. Antrenorul său susține că tânărul ar fi fost victima unei confuzii.

Tânărul fotbalist Edwin Espinoza se afla acasă, în izolare, ca urmare a restricțiilor impuse pentru împiedicarea răspândirii pandemiei de coronavirus. Atacatorii l-au urmărit în fața locuinței din cartierul Isla Trinitaria și l-au împușcat mortal.

Espinoza era component al echipei secunde a clubului Guayaquil City, aflată pe locul 5 în prima ligă ecuadoriană. Antrenorul tânărului, Carlos Franco, a declarat că fotbalistul a fost victima unei confuzii și că nu avea nimic de împărțit cu nimeni.

„Espinoza a fost un bun tânăr fotbalist, foarte respectuos şi educat, cu un viitor extraordinar la Guayaquil City. Îl cunosc de la 12 ani, când a ajuns la club. Din câte am aflat, atacatorii l-au confundat cu altcineva când se afla la uşa casei sale”, a afirmat antrenorul.

Edwin Espinoza a fost împușcat de mai multe ori, iar atacatorii au fugit imediat după ce și-au terminat gloanțele. Autoritățile cercetează cazul încercând să afle dacă Edwin Espinoza a fost victima unei răzbunări sau doar a unei confuzii, așa cum susține antrenorul său.