Evenimentul Zilei > Monden > Sylvester Stallone îşi vinde conacul. Imaginile din articol sunt ameţitoare. Luxul îţi taie respiraţia
Sylvester Stallone îşi vinde conacul. Imaginile din articol sunt ameţitoare. Luxul îţi taie respiraţia

Sylvester Stallone îşi vinde conacul. Imaginile din articol sunt ameţitoare. Luxul îţi taie respiraţia

Sylvester Stallone şi-a scos la vânzare „Villa at a Lossdin” din La Quinta, California . Actorul cere pe superbul conac 3,35 milioane de dolari.

Sylvester Stallone, „Rocky”, își vinde conacul din La Quinta, California, pentru 3,35 milioane dolari, cu 1,15 milioane de dolari mai puțin decât a plătit atunci când l-a cumpărat în urmă cu un deceniu.

Vila în stil mediteranean şi toscan are 4.889 de metri pătraţi de spaţiu: interioare şi terase, printre care patru dormitoare și cinci băi, potrivit agentului Josh Reef care a listat proprietatea miercuri.

Casa cu două etaje, construită în 2008, oferă, de asemenea, un living spațios, cu tavane înalte, șeminee din piatră, o sală de mese care se deschide spre o terasă imensă, o bucătărie cu dulapuri din lemn masiv, o insulă de asemenea din lemn  şi blat de granit, o sală pentru micul dejun și o cameră tip cramă pentru vinuri, conform listei publicate de agenţie.

Stallone, în vârstă de 73 de ani, actor, scenarist şi regizor, a cumpărat proprietatea în 2010 pentru  suma de 4,5 milioane de dolari prin intermediul unui trust, arată documentele proprietății.

El a listat-o ​​prima dată pentru 4,2 milioane de dolari în 2014. De atunci, casa a fost pe piața la prețuri diferite, iar în 2016, când a fost listată din nou s-a cerut  3.625 milioane dolari, arată înregistrările.

Un reprezentant al lui Stallone, cel mai cunoscut pentru seria de filme „Rocky”, a confirmat că vinde conacul, dar nu a dorit să facă alte comentarii.  Iar agentul imobiliar Reef, a declarat că Stallone și familia sa au folosit vila doar în vacanţe, iar proprietatea este bine întreținută.

Detaliile conacului includ uși duble din lemn, arcade la intrare dar şi în interior, tavane boltite completate cu grinzi, precum și șeminee. Proprietatea are mai multe terase, o piscină și un spa cu un cămin încorporat. Mai mult, „Conacul are un pârâu care trece prin curte, este foarte special”, a mai spus agentul care se ocupă de vântarea vilei de lux a celebrului actor.

Conacul este situat pe cel mai mare lot de vile din La Quinta. Aşa arată oraşul  (prima fotografie) situat în zona Riverside, California, SUA.

Camera de zi spațioasă are tavane cu înălțime dublă și șemineu din piatră.

Sala de mese se deschide pe o terasă.

Bucătăria are o insulă centrală din lemn și piatră.
Sursa imaginilor cu vila lui Stallone: mansionglobal.