Evenimentul Zilei > Politica > Surse: Nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi, trimisă la Cotroceni de Ponta
Surse: Nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi, trimisă la Cotroceni de Ponta

Surse: Nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi, trimisă la Cotroceni de Ponta

Senatorul PSD Mihai Fifor, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie din Camera superioară a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta să ocupe funcţia de ministru al Transporturilor, în locul demisionarului Ioan Rus, au declarat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Potrivit acestora, nominalizarea a fost transmisă încă de vineri preşedintelui Klaus Iohannis. Premierul Victor Ponta i-a acceptat pe 11 iunie demisia ministrului Transporturilor, Ioan Rus, după ce acesta a făcut o serie de declaraţii, într-o emisiune televizată, despre românii din străinătate şi despre familiile lor.

''România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate'', a declarat Ioan Rus.