Evenimentul Zilei > Politica > SURSE: Klaus Iohannis îşi face sărbătorile în FLORIDA. Şeful statului se RĂSFAŢĂ de Crăciun împreună cu soţia lui
SURSE: Klaus Iohannis îşi face sărbătorile în FLORIDA. Şeful statului se RĂSFAŢĂ de Crăciun împreună cu soţia lui

SURSE: Klaus Iohannis îşi face sărbătorile în FLORIDA. Şeful statului se RĂSFAŢĂ de Crăciun împreună cu soţia lui

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece concediul de sărbători în Florida, potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a decis să petreacă sărbătorile de iarnă într-un cadru extrem de exotic. Alături de soţia sa, Carmen Iohannis, preşedintele, spre deosebire de majoritatea românilor, va petrece un Crăciun extrem de însorit. 

Nu este prima oară când Klaus Iohannis pleacă în străinătate în concediu. În luna august, presa a scris că şeful statului este plecat în Miami, chiar dacă Administraţia Prezidenţială a precizat că informaţiile sunt false.

Potrivit aceloraşi surse, prima-doamnă se fereşte pe cât posibil de atenţia pe care presa i-o acordă. Carmen Iohannis ar urma să se mute în Bucureşti în februarie, cel târziu.

Momentan, preşedintele face naveta între Bucureşti şi Sibiu la fiecare sfârşit de weekend, lucru care stârneşte de fiecare data furia şoferilor din Capitală din cauza coloanei oficiale.