La 45 de ani, împliniți pe 22 decembrie, Andreea Marin știe că sănătatea trebuie să fie pe primul loc în ordinea prioritățile. Vedeta și-a anunțat prietenii că a mers la un medic cardiolog pentru un control de rutină.

Mi-am verificat inima dacă face treabă cum ar trebui, căci e mai bine să previi și să te întrebi măcar o dată pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și, totuși, cu inima nu te joci! Inima ta e viata ta”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Pentru a înlătura orice suspiciune, Andreea Marin a ales să poarte „un holter care îmi va spune mai clar care este următorul pas de facut, după ce testul de efort a arătat ca nu sunt motive de îngrijorare evidente. Și totuși, stresul își spune cuvântul uneori”.

În finalul mesajului, Andreea Marin își sfătuiește prietenii să-i urmeze exemplul și să meargă, periodic, la cabinetul unui doctor cardiolog. „Acum, că am început anul cu bine și, în sfârșit, m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți să ai liniștea că… ești bine! Mergi la un control preventiv!”.

Te-ar putea interesa și: