Evenimentul Zilei > Monden > Surprize pentru iubitorii serialului Adela. Un nou personaj dă o altă direcție poveștii
Surprize pentru iubitorii serialului Adela. Un nou personaj dă o altă direcție poveștii

Surprize pentru iubitorii serialului Adela. Un nou personaj dă o altă direcție poveștii

Un nou personaj, care va fi întruchipat de actorul Daniel Nuță se va alătura distribuției serialului Adela, difuzat de Antena 1. Este vorba despre Lucian, un jurnalist care va încurca intriga poveștii.

Actorul Daniel Nuţă se alătură distribuţiei serialului Adela, difuzat de postul de televiziune Antena 1. El va da viață, în serial, unui nou personaj, Lucian, jurnalist și prezentator TV.

Lucian îşi va face apariţia în trustul de presă condus de Paul Andronic (Mihai Călin), ca o adevărată vedetă. Prezentator tv de renume, acesta are o slăbiciune pentru femeile frumoase, însă ascunde un important secret. De aici, vor apărea noi intrigi menite să agite apele și să influențeze cursul poveștii.

Cunoscut publicului datorită numeroaselor piese de teatru în care a jucat, dar și ca urmare a apariției în show-ul „Sacrificiul”, difuzat tot de Antena 1, Daniel Nuţă primește o nouă provocare.

„Lucian este un tip perfecționist, charismatic, a urmat o facultate de jurnalism în străinătate și se întoarce în România după mult timp. Scopul lui este să își facă meseria cât mai bine posibil, să schimbe abordarea din televiziunea contemporană și să aducă un aer fresh pentru telespectatorii români. Odată cu apariția lui în peisaj, se vor destabiliza și multe povești existente. Mai mult nu pot spune, dar traseul lui este plin de surprize pe care vă aștept să le urmăriți”, a declarat Daniel.

O nouă provocare pentru tânărul actor

Tânărul actor a adăugat că acest personaj este o provocare pentru el dat fiind că necesită o pregătire specială. Pe de altă parte, Daniel Nuță s-a declarat bucuros să lucreze cu vechii colegi și cu întreaga echipă ce a pus pe picioare acest proiect.

„Ca actor, este o nouă provocare, aceea de jurnalist, o nouă structură de personaj, alte căutări, alte dorințe și visuri. Încep ușor, ușor să-mi cunosc noii colegi, mă bucur de prezența vechilor colegi din producțiile anterioare și de întreaga echipa fără de care nu ar fi fost posibil un nou proiect!”, a mai adăugat actorul.

Ce se întâmplă în spatele camerelor

Serialul Adela este difuzat în fiecare joi, începând cu ora 20:30, la Antena 1, iar telespectatorii pot urmări evoluția poveștii lui Lucian și a celorlalte personaje. De asemenea, imediat după difuzare, pe site-ul a1.ro, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman dau întâlnire urmăritorilor dezvăluind ce se află în spatele proiectului.

Telespectatorii vor avea ocazia să „viziteze” platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă ce se întâmplă în spatele camerelor. Ei pot accesa seria de episoade online „Adela – Tot ce nu se vede”, imediat după difuzarea fiecărui episod, pe site-ul a1.ro. De asemenea, aceste episoade pot fi urmărite și pe TV, în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel.

Sursa foto: Antena 1