Evenimentul Zilei > Monden > Surpriză de proporţii. Meghan va da viaţă celui de al doilea copil dar nu în Regatul Unit
Surpriză de proporţii. Meghan va da viaţă celui de al doilea copil dar nu în Regatul Unit

Surpriză de proporţii. Meghan va da viaţă celui de al doilea copil dar nu în Regatul Unit

Atât ducesa de Sussex, cât şi principele Harry şi-au arătat intenţiile lor de a-şi mări familia cât mai curând. Un frate sau o surioară pentru Archie pare a fi o prioritate.

Meghan Markle din nou însărcinată?

O a doua sarcină a lui Meghan Markle ar putea fi anunţată în februarie 2020, dar potrivit experţilor, ducesa ar vrea să nască în America. Bineînţeles chiar dacă nu a fost făcut niciun anunţ oficial, experţii Curţii şi pariorii afirmă că Meghan ar putea anunţa ceva important în februarie 2020.

Previziuni despre a doua sarcină a lui Meghan Markle care ar deranja Familia Regală

Potrivit tabloidelor din Regatul Unit,  se pare că Meghan şi-a exprimat deja dorinţa ca al doilea copil al său să se nască în America, deci şi în afara regulilor Curţii Regale. Ducesa s-ar fi simţit singură în timpul fazelor finale ale sarcinii, chiar dacă a beneficiat de suportul soţului şi al mamei sale. Aceste supoziţii, dacă sunt fondate, ar putea deranja din nou viaţa familiei regale şi ar fi obligaţi să înfrunte un alt teribil disconfort. De când a intrat în familia regală, Meghan a căutat mereu să iasă în evidenţă, să facă diferenţa, să spargă cenuşiul familiei regale cum doar o americancă ştie s-o facă. Indolenţa celor din jur a afectat-o pentru că nimeni nu-i apreciază caracterul, toţi împiedică alegerile sale. Toţi… cu excepţia lui Harry, normal.

O palmă morală dată Familiei Regale

Ultimele declaraţii ale Ducesei privind naşterea unui al doilea copil, se încadrează perfect cu acelea care au apărut în documentarul TV, transmis luna trecută. Meghan a afirmat mereu că simte dorul de acasă, că se simte singură şi stingheră  într-o realitate care aproape că o împiedică să respire. În această situaţie a apărut ideea călătoriei în America pentru sărbătorile Crăciunului, ca o palmă morală Casei Regale şi tradiţiilor de Crăciun. Dar, spun experţii, un nou royal-baby ar mai atenua din scandalul sexual din familia regală, al principelui Andrew, notează Il Giornale.