Evenimentul Zilei > Social > Supriză de Crăciun, de la Primăria Chiajna. Părinții s-au îngrozit
Supriză de Crăciun, de la Primăria Chiajna. Părinții s-au îngrozit

Supriză de Crăciun, de la Primăria Chiajna. Părinții s-au îngrozit

Zeci de copii din Chiajna - Județul Ilfov au primit din partea primăriei conduse de către Mircea Minea dulciuri expirate. Din păcate, descoperirea a fost făcută mult prea târziu. 

Cu prilejul sărbătorilor, zeci de copii din comuna Chiajna au primit un pachet cu dulciuri. Dar cadoul primăriei s-a transformat rapid într-un coșmar, după ce părinții au constatat că pachetele conțineau de fapt dulciuri expirate.

Descoperirea părinților a fost făcută mult prea târziu, abia după ce copiii mâncaseră bomboanele vechi, ambalate în cutii pe care scria că produsele sunt numai bune de mâncat. De fapt, eticheta de pe cutii a fost doar o capcană. Etichetele cu termen de valabilitate erau aplicate peste altele, cele originale, care arătau că dulciurile sunt expirate.

Cum răspunde Primăria Chiajna

Primăria Chiajna încearcă să fugă de răspundere. Reprezentanții oficiali ai comunei spun că și ei au fost la rândul lor păcăliți de comercianți. Bomboanele ar fi fost cumpărate din Bulgaria, informează Digi24.

Mircea Minea este la cel de-al șaselea mandat în fruntea Chiajnei. Primul mandat l-a obținut în 1996. Membru ALDE, este un personaj controversat, acuzat de-a lungul timpului pentru mai multe fapte de corupție și cheltuirea fără raționament a bugetului local pe mediocra echipă de fotbal Concordia.