Evenimentul Zilei > Politica > Suprinză! Maria Olaru a divorțat de politicianul Bogdan Diaconu
Suprinză! Maria Olaru a divorțat de politicianul Bogdan Diaconu

Suprinză! Maria Olaru a divorțat de politicianul Bogdan Diaconu

Gimnasta Maria Olaru a anunţat, miercuri, divorţul de politicianul Bogdan Diaconu, ea precizând că despărţirea ”efectivă” s-a produs anul trecut, când s-a convins că au ”idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie normal, onorabilă”.

„Prin acest mesaj, anunț pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorțat , prin procedură notarială, de fostul meu soț. Despărțiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorț se datorează activităților sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înțelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deși trăiam separați n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aș fi contribuit, prin decizia mea, la eșecul său politic. Cu atât mai puțin că aș fi ales divorțul după ce n-a mai fost deputat.

Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând.

Am simți nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil și de neînțeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula „soțul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă și cu actele sale sociale.

Da, divorțul aduce cu sine o perioadă grea, însă nu imposibil de depășit. Acesta este motivul pentru care, vă rog să înțelegeți și să respectați dorința de liniște atât de necesără mie și fiului meu. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere, și rămân aceeași Maria Olaru, sinceră și incomodă”, a scris Maria Olaru, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Maria Olaru, fosta mare campioană la gimanstică, şi Bogdan Diaconu, deputat, preşedintele Partidului România Unită, s-au căsătorit, religios pe 5 iulie 2015, la Biserica Caşin din Capitală.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: