Evenimentul Zilei > Actualitate > Supravieţuire ca în filme! O femeie a rezistat 6 zile în maşină. Ce a ţinut-o în viaţă
Supravieţuire ca în filme! O femeie a rezistat 6 zile în maşină. Ce a ţinut-o în viaţă

Supravieţuire ca în filme! O femeie a rezistat 6 zile în maşină. Ce a ţinut-o în viaţă

O femeie blocată în maşină se încăpăţânează să trăiască doar cu apă de ploaie timp de 6 zile. Membrii familiei, neliniştiţi, au cerut ajutorul poliţiei care a declanşat alerta pentru persoane dispărute. A găsit-o un automobilist care trecea pe acolo din întâmplare.
Este povestea Corinei Bastide, de 45 de ani, care dispăruse lângă Liège, Belgia,  înainte cu două zile ca temperaturile să atingă 41,7 grade Celsius. Maşina sa a luat-o razna şi a ajuns în nişte tufişuri într-o zonă izolată. În urma incidentului femeia a rămas rănită la coloana vertebrală făcând-o incapabilă să poată ieşi din autoturism.

Femeia a fost găsită din întâmplare după ce familia sa dăduse alarma către poliţie. De pe patul de spital Corine a povestit că deja se gândea că nimeni n-o va găsi, cu atât mai mult cu cât căldura imposibil de suportat o terminase fizic.

Nu avusese nici mâncare, nici vreo băutură în maşină înainte de incident şi atunci când a început să plouă a adunat apă într-o cutie de gumă de mestecat. După 6 zile, o maşină s-a oprit în apropierea locului unde se afla şi femeia a reuşit să ceară ajutor. După cele povestite fiul acesteia, mama sa va fi supusă unei intervenţii chirurgicale şi va rămâne câteva săptămâni în spital, potrivit Leggo.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: