Evenimentul Zilei > Social > Supereroii din Universul Marvel se întorc în cinematografe
Supereroii din Universul Marvel se întorc în cinematografe

Supereroii din Universul Marvel se întorc în cinematografe

Mult așteptatul „Răzbunătorii 2: Sub semnul lui Ultron - 3D” a intrat din acest weekend în cinematografe. Când Tony Stark repornește un program inactiv de menținere a păcii, Ultron, un robot de înaltă inteligență artificială, lucrurile scapă de sub control.

● Wovenhand, concert în The Silver Church. Mâine, de la ora 20.00, Wovenhand trage sforile folk-ului alternativ și le împletește cu un gospel american pur, neșlefuit, în care nimeni nu bate din palme la unison.

● „De vânzare”, la Teatrul Odeon. Mâine, de la ora 19.30, este programat Spectacolul produs în cadrul proiectului Hunger for Trade, un proiect finanţat prin programul „Cultura” al Uniunii Europene. Proiectul aduce împreună artiști, documentariști și teatre din nouă ţări, ideea centrală fiind aceea de a formula împreună întrebări, de a împărtăși experiențe diferite, de a exprima perspective locale și personale asupra unei probleme globale a lumii de astăzi: hrana.

● „Artă”, Teatrul Lucia Sturza Bulandra. Trei buni prieteni (interpretați de Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu și Gheorghe Ifrim) ajung la scandal. Situația comică insolită se naște din achiziționarea unui tablou „cu dungi albe pe un fond alb” , cu o sumă indecentă. Disputa iscată între cei trei prieteni este, de fapt, o analiză atentă a relațiilor interumane, o radiografiere a unei prietenii ajunsă într-o situație de criză precum și o modalitate de aplanare a ei.