Evenimentul Zilei > Monden > Sume impresionante câștigate de Florin Salam la un eveniment. Ce tarif are manelistul și cât adună din dedicații
Sume impresionante câștigate de Florin Salam la un eveniment. Ce tarif are manelistul și cât adună din dedicații

Sume impresionante câștigate de Florin Salam la un eveniment. Ce tarif are manelistul și cât adună din dedicații

Florin Salam este unul dintre liderii câștigurilor din domeniul manelelor și adună sume importante după o nuntă sau un botez. Ce tarif are cântărețul.

Florin Salam este de mulți ani unul dintre maneliștii plătiți regește la evenimentele la care participă. Cântărețul abia face față cererilor, iar tariful pe care îl solicită este pe măsură. 7.000 de euro ar trebui să plătească organizatorii unei nunți sau unui botez pentru a-l aduce pe Salam, conform playtech.ro.

Tariful este de 7.000 de euro pentru o nuntă sau pentru un botez

Bineînțeles, așa cum e tradiția la astfel de evenimente, grosul veniturilor maneliștilor este asigurat de dedicațiile plătite cu sume generoase.

„Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei trei soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri.

Din dedicații se pot câștigat și 10.000 de euro la un eveniment

Ei însă se tocmesc adesea să vină la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Din dedicații, ei pot câștiga și peste 10.000 de euro, la un chef”, a spus un impresar din domeniu pentru sursa citată.

„Cântam la clanța ușii, cu acordeonul, închideam ochii și trăiam momentul, ca și cum aș fi fost pe scenă. Aceasta pe la 6-7 ani. Voiam să fiu prieten cu ei, cu lăutarii celebri, să dau mâna cu ei. Mare vorbă: legea atracției. De mic copil, am visat ceea ce am realizat în viață”, povestea Florin Salam la podcastul lui Damian Drăghici.

Florin Salam s-a cununat civil, în această vară, cu iubita lui, Roxana Dobre. Cuplul are împreună trei copii

În această vară, manelistul s-a căsătorit în mare secret cu iubita sa, Roxana Dobre. Cei doi au făcut cununia civilă, iar informația a ajuns la urechile presei mondene după câteva săptămâni. La scurt timp, Roxana Dobre și-a reluat activitățile obișnuite, printre acestea numărându-se creșterea și educația celor trei copii pe care îi are cu Florin Salam.