Evenimentul Zilei > Monden > După Adrian Minune, și Florin Salam a trecut prin clipe cumplite. A scăpat microfonul din mână când a văzut ce se întâmplă
După Adrian Minune, și Florin Salam a trecut prin clipe cumplite. A scăpat microfonul din mână când a văzut ce se întâmplă

După Adrian Minune, și Florin Salam a trecut prin clipe cumplite. A scăpat microfonul din mână când a văzut ce se întâmplă

Manelistul Adrian Minune nu este singurul care a participat la nunți unde invitații au tras cu mitralierele. Și Florin Salam a fost pus în fața faptului împlinit, doar că, spre deosebire de Adrian Minune, se pare că a fost luat prin surprindere și a scăpat microfonul din mână.

Recent, Adrian Minune a dezvăluit că, fiind invitat la o nuntă din Republica Moldova, în anul 2018, câțiva invitați au tras cu mitralierele. Este vorba despre un obicei al moldovenilor. „Altă cultură!”, s-a exprimat Adrian Minune.

Manelistul nu este, însă, singurul care a fost pus în fața unei astfel de situații. Și Florin Salam a cântat la o nuntă din Vulcănești, Republica Moldova, unde, spre deosebire de Adrian Minune, a suferit un șoc.

Nuntașii au tras cu armele. Florin Salam a scăpat microfonul

În anul 2013, Florin Salam a fost invitat să câte la o nuntă din Vulcănești, în schimbul sumei de 35.000 de euro. Când nuntașii au început să tragă focuri de armă, potrivit tradiției, manelistul a suferit un șoc. S-a speriat atât de tare încât a scăpat telefonul din mână, notează ProTV Chișinău.

Nunta de atunci era a unui mire în vârstă de 17 ani și a unei mirese în vârstă de doar 15 ani. Fanii lui Florin Salam au bătut drum lung pentru a nu rata șansa de a-l vedea și asculta live pe manelist. Unii dintre ei au venit chiar și din Chișinău.

În prezent, autoritățile de peste Prut cercetează câțiva bărbați care, la o nuntă desfășurată în anul 2018 și la care a cântat Adrian Minune, au tras cu mitralierele.

Adrian Minune nu s-a compromis. „Nu e normal. Eu respect legea”

Meseria lui Adrian Minune vine la pachet și cu o serie de compromisuri, despre care manelistul mărturisește că trebuie să le ia în calcul. „Nu am vrut să pun mâna pe acea armă. Nu e normal. Eu respect legea. Se poate întâmpla orice, dar nu ai cum să te fereşti de ce scrie pe fila cărţii din viaţa noastră”, s-a exprimat Adrian Minune.

El a precizat că „asa e meseria” sa. „Îmi asum. Se poate întâmpla şi la noi în România. Poţi să te împiedici, poate să-ţi cadă o cărămidă în cap”, a spus Adrian Minune.

Cântăreţul a sugerat că nu a luat parte la nunţi organizate în România, unde să se folosească arme ca la evenimentul din Republica Moldova. „Vă daţi seama că dacă ştiam că se foloseşte un asemenea obicei, vă daţi seama că nu mergeam. Faţă de oamenii normali care merg la serviciu şi se trezesc de dimineaţă, e normal să li se pară ceva scos din comun.