Evenimentul Zilei > International > SUA. Explozia de Crăciun din Nashville, atentat sinucigaș
SUA. Explozia de Crăciun din Nashville, atentat sinucigaș

SUA. Explozia de Crăciun din Nashville, atentat sinucigaș

Centrul orașului Nashville a fost zguduit, vineri dimineață, de o explozie violentă a unei rulote, rănind trei rezidenți și devastând o serie de clădiri.

Oficialii au declarat că au dat peste rămășițe umane în epava vehiculului, iar un oficial al FBI a susținut că agenții nu caută alt suspect în urma sinistrei descoperiri.

Potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine, anchetatorii FBI suspectează că a fost vorba de un atentat sinucigaș. În urma informațiilor despre vehicul, agenți FBI au fost văzuți într-o casă din Antiohia, chiar la sud de capitala Tennessee.

Purtătorul de cuvânt al agenției federale, Jason Pack, a declarat pentru CNN că agenții se aflau în acea acasă pentru a desfășura „activități autorizate de instanță”.

Un oficial al forțelor de ordine a declarat pentru CNN că vecinii au informat agenții FBI cu privire la o legătură posibilă între acea casă și vehicului implicat în explozie, scrie Express.

Jason Pack a declarat că specialiștii pirotehniști au verificat casa și că la fața locului va sosi și o echipă pentru căuta eventuale probe, dar nu va confirma cine locuiește la reședință.

Potrivit CNN, în imaginile serviciului Google Street View se poate vedea același camping-car implicat în explozia din Nashville.

O sursă din cadrul forțelor de ordine a declarat presei că este același vehicul, dar nu și-a putut confirma suspiciunile, deoarece rulota a fost distrusă în deflagrație.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE