BZI a aflat că tânăra focoasă care se ocupă cu prostituția, într-un apartament închiriat din Iași nu vorbește limba română, însă se descurcă puțin în engleză și știe perfect limba spaniolă.

Recenziile curg cu nemiluita pe site-urile de profil, unde domnii se declară foarte satisfăcuți de prestația tinerei. Împreună cu ea, în apartament locuiște o altă colegă de facultate. Ambele practică prostituția.

„Am fost la Nicol. Erau doua tipe in locatie, vorbesc spaniola si putin engleza. O experienta memorabila pentru mine. Ca si note: aspect fizic 9… aproape perfecta, foarte frumoasa, naturala, sex oral 10… adanc,umed, masaj la prostata… de vis… sex normal 10… stramta si umeda, a stat în orice pozitie, locatie nota 8… cearsaful nu era schimbat, apartamentul e cu doua camere, dar se intra dintr-o camera in alta, sunt doua fete. Ca si concluzie, am fost la peste o suta de escorte românce, dar aceasta experienta e in top pentru mine. Pretul – 250 pentru o ora. Am plecat naucit de placere. Recomand”, scrie un bărbat, în comentariile anunțului.

Imagini cu focoasa Nicol puteți vedea în galeria foto.

 

Citește și: