Evenimentul Zilei > Actualitate > MINTE CRIMINALĂ a unui student la medicină veterinară! INCREDIBIL ce a putut introduce în stomacurile unor câini! Anhetatorii sunt în ALERTĂ
MINTE CRIMINALĂ a unui student la medicină veterinară! INCREDIBIL ce a putut introduce în stomacurile unor câini! Anhetatorii sunt în ALERTĂ

MINTE CRIMINALĂ a unui student la medicină veterinară! INCREDIBIL ce a putut introduce în stomacurile unor câini! Anhetatorii sunt în ALERTĂ

Un student de la medicină veterinară s-a folosit de cunoștințele sale în mod criminal. Detalii șocante despre ce a putut să facă bietelor animale. Este acuzat de două infracțiuni.

Un student la medicină veterinară a încercat să facă contrabandă cu heroină. Acesta a ascuns drogurile în stomacurile unor câini, acestea urmând a fi transportate din Columbia în New York.

Andres Elorez a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru această infracțiune. El a fost arestat în Spania pentru infracțiunile comise în urmă cu 10 ani. Acesta a fost extrădat în Statele Unite pentru a fi judecat de către Tribunalul Districtual din New York.

Acesta a urmat cursurile Facultății Veterinare din Columbia, iar foștii colegi și profesori îl cataloghează drept un student eminent. Procurorii susțin că studentul și-a folosit cunoștințele în scopuri criminale, fără a ține cont de animalele pe care ar fi trebuit să le îngrijească.

Mai mult decât atât, Elorez este acuzat că a încălcat jurământul de veterinar de a împiedica abuzurile împotriva animalelor. Acesta a introdus drogurile în 9 câini, iar 3 dintre aceștia au decedat, informează ABC News.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.