Evenimentul Zilei > Politica > STUDENT la Medicină ziua, TRAFICANT DE DROGURI după ore. Cum era să facă profit de 15.000 de euro
STUDENT la Medicină ziua, TRAFICANT DE DROGURI după ore. Cum era să facă profit de 15.000 de euro

STUDENT la Medicină ziua, TRAFICANT DE DROGURI după ore. Cum era să facă profit de 15.000 de euro

Operațiune în forță a polițiștilor antidrog din cadrul Brigăzii de Combaterea Crimei Organizate Timișoara. Ieri seara, în autogara din Arad, polițiștii au intervenit într-un dosar de trafic internațional de droguri instrumentat de DIICOT.

Oamenii legii au apărut fix în momentul în care suspecții s-au întâlnit cu cărăușul rețelei, care sosise din Italia cu autocarul și cu marfa.
În bagajele acestuia au fost descoperite trei kilograme de cannabis. Drogurile urmau să fie vândute la gram, pe piața din Timișoara. Banii pentu achiziția cannabisului, 5.000 de euro, i-a pus un student marocan de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara. profitul, după vânzarea en detail a drogurilor urma să fie triplu, adică 15.000 de euro. Marocanul și ceilalți trei suspecți, din Drobeta Turnu Severin, au fost ridicați de polițiștii antidrog și duși la sediul DIICOT Timișoara, pentru audieri.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: