Evenimentul Zilei > Actualitate > Ştirile PRO TV. SCHIMBARE-BOMBĂ! Oare ce va spune Andreea Esca despre ANUNŢUL DE ULTIMĂ ORĂ? Breaking news
Ştirile PRO TV. SCHIMBARE-BOMBĂ! Oare ce va spune Andreea Esca despre ANUNŢUL DE ULTIMĂ ORĂ? Breaking news

Ştirile PRO TV. SCHIMBARE-BOMBĂ! Oare ce va spune Andreea Esca despre ANUNŢUL DE ULTIMĂ ORĂ? Breaking news

Se anunță o schimbare importantă la PRO TV. Programul de știri de la postul de televiziune urmează să treacă printr-o perioadă de modificări. Spectatorii nu vor trece ușor cu vederea acest eveniment.

Știrile dimineții de la PRO TV vor avea o nouă față, cel puțin pe jumătate. Una dintre gazde va părăsi studioul emisiunii pentru un eveniment crucial în familie. Lavinia Petrea îl va părăsi, astfel, pe Mihai Dedu, pentru că urmează să intre în concediu.

Vedeta de la Știrile PRO TV este însărcinată în luna a opta, iar marele eveniment din viața ei de familie este din ce în ce mai aproape. Urmează perioada de concediu pentru Petrea, care va fi înlocuită de Andreea Marinescu, conform B1. Rămâne de văzut cum se vor adapta spectatorii emisiunii.

„Ultima săptămână de ştirile dimineţii, pentru o vreme. Nu mai e mult până la momentul întâlnirii cu Karin”, a  scris prezentatoare pe contul ei de pe o rețea de socializare, atașând o poză cu ea.

Sursa FOTO: Facebook

Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Dan Varga, iar cei doi mai au împreună o fiică și un fiu. Fata lor cea mare, Klara, are doi ani și băiatul, Mathias, are patru ani.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.