Adi Constantin a comentat pentru evz.ro despre culorile podoabelor capilare ale câtorva dintre vedete.

"Daniela Crudu are un negru ieșit din context care nu se poartă, iar dacă tot este adepta brunetului îi recomand un șaten natural în baza 4 ca să o scoată din sfera asta de bronz prăjit și negru abanos, înfățișări depășite de modă. Plus aceste gene și sprâncene accentuate într-un context agresiv, are o înfățișare agresivă cu tentă de ieftin"

"Bianca Drăgușanu ba e blondă, ba revine la roșcat, însă naturalul o avantajează mai mult decât blondul acela extrem. A avut niște fluctuații la înfățișare și a optat pentru culori extreme. Nu trebuia săs e facă niciodată blond platinat"

"Mihaela Rădulescu a renunțat în sfârșit la părul închis, optând pentru luminozități, în tonuri pământești".

În prezent, pe mine mă găsiţi la salonul Hello Beautiful By Adi Constantin – a cărui imagine este Ilinca Vandici, unde vă aştept cu drag, dar şi pe Lyla.ro, unde vom putea comenta cele mai în vogă coafuri. Urmăriţi cu atenţie sfaturile mele, s-ar putea să vă prindă şi pe voi frizurile care sunt în trend, a mărturist stilistul, care mai poate fi găsit și pe pagina de facebook Adi Constantin.
 
Pe Ilinca Vandici am ales-o imaginea Hello Beutiful by Adi Connstantin pentru că este greu ca femeie să fii plăcută de femei. Ilinca Vandici este o excepție. Este o femeie plăcută de toate femeile. Ilinca este un trend. 

Adi Constantin lucreaz[ numai cu produse de calitate, printre care kerastase – un brand cunoscut la nivel mondial pe care il reprezinta in România. 

Adi Constantin a povestit o parte din experința sa în domeniul hairstyling. Iubesc tot ce tine de …par. Am deprins această meserie încă din copilărie. Am fost înnebunit mereu după coafuri, în special cele de femei. Mi-am dorit această meserie, însă în urmă cu 14 ani, când am început să lucrez în branşă, în România nu se ştiau atât de multe despre hairstyling, motiv pentru care am ales să plec în Italia, unde am studiat la o prestigioasă şcoală din Milano tot ce ţine păr.

Acolo am învăţat că fiecare firicel de păr este important, podoaba capilară trebuie întreţinută, pentru că părul unei femei este cartea sa de vizită. Din fericire pentru mine am reuşit să lucrez cu profesionişti, oameni care m-au învăţat ce înseamnă realmente o coafură şi cum să defineşti un trend.
O parte din experienţa mea o datorez salonului Aldo Coppola din Milano, unde am avut onoarea să lucrez cu hair stilişti renumiţi în Italia. Printre persoanele publice care frecventează acest salon este şi Mădălina Ghenea, însă vedetele sunt multe care calcă pragul salonului.