Steven Spielberg şi-a VÂNDUT una din vile. Suma este FABULOASĂ

Steven Spielberg şi-a VÂNDUT una din vile. Suma este FABULOASĂ

Regizorul american Steven Spielberg este mai bogat cu 35 de milioane de dolari, după ce acesta şi-a vândut vila din Malibu, informează ziarul “La Libre Belgique”, citând site-ul Variety.

Spielberg are o avere de peste trei miliarde de dolari, mare parte din bani provenind din filmele pe care le-a regizat şi care generat unele dintre cele mai mari încasări din istoria cinematografiei. Potrivit sursei citate, Spielberg a obţinut pe vila sa un preţ de cinci ori mai mare decât cel pe care l-a plătit la achiziţionarea luxoasei reşedinţe.

Înainte să o vândă, Spielberg a oferit vila sa spre închiriere, preţul fiind de 150.000 de dolari pe lună. Vila are o suprafaţă de 670 de metri pătraţi, iar identitatea cumpărătorului nu se cunoaşte. Vila are o vedere superbă la ocean, are 7 camere, nouă băi, o bibliotecă, piscină, sală pentru proiecţii cinematografice şi un corp de clădire pentru invitaţi. Vila care i-a aparţinut lui Steven Spielberg se află în imediata apropiere a locuinţelor actorilor Pierce Brosnan şi Dustin Hoffman.

 

Ne puteți urmări și pe Google News