Vlaicu a înscris punctele României

Pentru români a punctat Florin Vlaicu, cel care a transformat trei lovituri de penalitate. De partea cealaltă, georgienii au avut două eseuri, unul de penalizare și unul reușit de Beka Gorgadze, plus două lovituri de pedeapsă, transformate de Tedo Abjandadze. După acest rezultat, la meciurile directe, Georgia conduce România cu scorul de 13-9.

 

Urmează testul cu Germania

România va disputa următorul meci, în Rugby Europe Championship, la data de 16 februarie, la Botoșani, contra naționalei Germaniei. Întâlnirea cu Georgia a marcat și retragerea lui Andrei Ursache de la echipa națională.

 

„Inima mea va rămâne tot timpul alături de băieți”

„Este un capăt de drum, am un mare regret că voi părăsi o gașcă de băieți buni, tineri. Sunt conștient că nu o să mă mai întâlnesc cu aceste momente, care au fost și bune, și rele. Am emoții, am emoții foarte mari, nu-mi pot găsi cuvintele. Inima mea va rămâne tot timpul alături de băieți, îi voi încuraja și susține indiferent de situație. A fost o carieră frumoasă, pe care am avut-o cu România, a fost un parcurs cu bune și rele, cu zâmbete și lacrimi. Niciodată nu voi uita primul meu meci la națională, cel cu reprezentativa Portugaliei (n.r. – scor 15-6 pentru Romania), în 2012, era foarte frig afară, zăpadă de jumătate de metru”, spunea înaintea meciului, jucătorul care a adunat 34 de selecții în tricoul primei reprezentative.

 

Te-ar putea interesa și: