Starurile din "True Blood" s-au luat

Starurile din "True Blood" s-au luat

"Cititoarea de gânduri" Anna Paquin şi "vampirul" Stephen Moyer s-au căsătorit sâmbătă seară în Malibu, California.

Vedetele serialului "True Blood", Anna Paquin (Sookie Stackhouse) şi Stephen Moyer (Bill Compton) nu s-au căsătorit încă pe micul ecran, dar şi-au pus pirostriile în viaţa de zi cu zi.

Perechea, cunoscută pentru discreţie şi pentru modul acerb în care îşi apără intimitatea, a optat pentru o ceremonie organizată într-o reşedinţă privată din Malibu, potrivit "US Magazine".

La nuntă au participat, printre alţii, actorii Elijah Wood ("Lord of the Rings"), Carrie Preston (interpreta lui Arlene Fowler din "True Blood") şi Michael Emerson ("Lost").

Ne puteți urmări și pe Google News

Istorie recentă

Moyer a cerut-o în căsătorie pe Paquin pe o plajă din Hawaii, oferindu-i un inel cu diamant într-o montură antică de platină, pe care l-a proiectat actorul însuşi, ajutat de bijutierul Kathy Waterman.

Întrebat de ce a ales Hawaiiul, Moyer a declarat pentru "Access Hollywood" că "în primul sezon al serialului, exista o melodie intitulată «White Sandy Beach in Hawaii», un cântec ale cărui versuri erau oarecum amu zante şi ironice. Totul a început ca o glumă, apoi ne-am hotărât să petrecem o vacanţă în Hawaii, împreună cu copiii mei". Moyer are doi copii din relaţiile anterioare - Billy, în vârstă de 10 ani, şi Lilac, în vârstă de 8 ani, şi locuieşte când în Venice, California, unde împarte o vilă cu Paquin, când în oraşul său natal, Londra.

"Am încredere absolută în Anna, şi pe micul ecran, şi în afara lui", declara Moyer în ediţia din iulie a "Playboy". "Mă simt atât de norocoasă. Viaţa mea e cum nu se poate mai minunată zilele astea", îl secunda Paquin în "Rolling Stone".

Refugiu pe micul ecran

Paquin, în vârstă de 28 de ani, şi Moyer, în vârstă de 40 de ani, şi-au anunţat logodna în august 2009, relaţia lor debutând la câteva luni după începerea filmărilor pentru "True Blood", în 2008. Primul lor sărut pe bune a apărut în serial. Însă cei doi au evitat apariţiile publice în calitate de cuplu până în februarie 2009.

Anna Paquin (născută în Canada, crescută în Noua Zeelandă) a primit Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar din lungmetrajul "Pianul" (1993) pe când avea doar 11 ani. De-a lungul timpului, a avut roluri convingătoare în filmele "Jane Eyre" (1996), "Amistad" (1997) şi în trilogia "X-Men", unde joacă rolul personajului Rogue.

Stephen Moyer este un actor englez devenit celebru graţie rolului de vampir din serialul produs şi difuzat de HBO, "True Blood".