Evenimentul Zilei > Monden > Hollywood-ul mai bifează un divorț! Starul „The Mentalist” încheie o căsnicie de 29 de ani
Hollywood-ul mai bifează un divorț! Starul „The Mentalist” încheie o căsnicie de 29 de ani

Hollywood-ul mai bifează un divorț! Starul „The Mentalist” încheie o căsnicie de 29 de ani

Cetatea Filmului poate fi numită și orașul inimilor sfărâmate, divorțurile între staruri fiind la ordinea zilei. Starul serialului „The Mentalist” este ultimul pe listă.

Starul serialului „The Mentalist” divorțează! Un alt cuplu celebru se destramă la Hollywood. Simon Baker, starul serialului „The Mentalist” și soția sa Rebecca Rigg și-au anunțat divorțul. Cei doi au pus capăt unei căsnicii de 29 de ani.

 Simon Baker: „Rămânem prieteni apropiați”

Actorii Simon Baker (51 ani) și Rebecca Rigg (53 ani), s-au despărțit după 29 de ani de căsătorie. Vestea divorțului a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a actorului, Susan Patricola. Se pare că cei doi au pus capăt relației încă din luna aprilie a anului trecut, însă abia acum au făcut totul public, potrivit Cancan.

„Rămânem prieteni apropiați și cei 3 copii ai noștri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viața noastră”, au mărturisit cei doi, pentru USA Today.

Actorul australian a devenit faimos pentru rolul psihopatului Patrick Jane din serialul „The Mentalist”, produs de CBS. Populara producție a luat sfârșit în 2015, după 7 sezoane. Într-un interviu din 2016, Baker a numit-o pe Rebecca Rigg „femeia cea mai  grozavă cu care aș fi putut spera să îmi împart viața”.  Starul a adăugat că a o lua în căsătorie a fost „cea mai bună decizie din viața mea”. Tot în interviul respectiv, și-a numit soția și copii „mândria și bucuria mea”.

Și-au spus adio după 29 de ani de relație și 3 copii

Celebrul cuplul s-a căsătorit în octombrie 1998 și are 3 copii: Stella ( 27 ani) și doi fii, Claude (22 ani) și Harry (19 ani). Separarea a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi actori au avut de-a lungul timpului numai cuvinte de laudă unul despre celălalt

Divorțurile în Cetatea Filmului sunt destul de des întâlnite, o posibilă cauză fiind și setea de glorie sau rivalitatea profesională. Printre cuplurile celebre care au divorțat se numără Demi Moore și Bruce Willis, Ben Affleck și Jennifer Garner, Angelina Jolie și Brad Pitt, Antonio Banderas și Melanie Griffth,  Jennifer Aniston si Justin Theroux, Shia LaBeouf si Mia Goth. Chiar și în timpul pandemiei au fost cupluri care s-au separat definitiv, de exemplu Brian Austin Green și Megan Fox.

Sursa: USA Today