Nu e vorba despre niciun nou iubit de-al frumoasei Angelina Jolie. Investigațiile jurnaliștilor de la DailyMail au condus la descoperirea bărbatului care a petrecut două ore în casa actriței, marțea trecută.

Potrit DailyMail, citat de retetesivedete.ro, este vorba de fostul soț, Brad Pitt, care a fost surprins pentru prima oară de la divorțul produs în 2016, că o vizitează pe Angelina.

Actorul de 56 de ani purta costumul său obișnuit de blugi, de culoare deschisă, un pulover ușor și adidași, ținută care l-a și dat de gol.

Brad Pitt a ieșit pe poarta vilei de 24 de milioane de dolari a lui Jolie, situată într-o comunitate închisă din Los Feliz din Los Angeles, după vizita de marți după-amiază, și s-a îndreptat către casa sa, situată cam la o milă distanță. FOTO AICI

Această vizită vine să întărească bănuială că foștii soți au început să se apropie iar în ultimul timp.

Brad a recunoscut public că despărțirea lor s-a produs în principal fiindcă el căzuse pradă alcoolului. Angelina a vorbit în premieră, în urmă cu puțin timp, despre divorțul lor, într-un interviu acordat Vogue India. Brad Pitt a participat la un eveniment la care era prezentă și Angelina, fiind surprinși de presă în ipostaze foarte prietenoase.

Au trecut patru ani de la divorțul de Brad Pitt, iar acum Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care a ales să se despartă de faimosul actor.

Angelina Jolie a mărturist, într-un interviu cu Vogue India, că divorțul a avut loc pentru binele celor șase copii: Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne, și Knox.

„M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Continui să mă focusez pe vindecarea lor. Mulți au profitat de tăcerea mea, iar copiii mei citesc minciuni despre ei în media, dar le reamintesc mereu că ei cunosc cel mai bine adevărul. Sunt șase tineri foarte curajoși și puternici”,a dezvăluit actrița.

În 2016, divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a șocat întreaga planetă, deoarece „Brangelina” era cel mai admirat cuplu de vedete.

Anul trecut, Jolie a explicat pentru Harper’s Bazaar cum copiii ei au ajutat-o să se vindece după despărțire: „Copiii mei mă cunosc și m-au ajutat să mă regăsesc și să îmbrățișez vindecarea”, a declarat ea. „Au trecut prin multe. Am învățat din puterea lor. Ca părinți ne încurajăm copiii să îmbrățișeze ceea ce sunt și tot ceea ce simt în inimile lor că e bine să facă, apoi la rândul lor ne privesc și vor aceleași lucruri pentru noi”.