Evenimentul Zilei > Social > Alertă în politică! Starea de sănătate a senatorului Vergil Chițac s-a agravat
Alertă în politică! Starea de sănătate a senatorului Vergil Chițac s-a agravat

Alertă în politică! Starea de sănătate a senatorului Vergil Chițac s-a agravat

Starea de sănătate a senatorului PNL, Vergil Chiţac, confirmat cu coronavirus la sfârşitul săptămânii trecute s-a înrăutățit, fapt confirmat şi de fiica sa.

Starea de sănătate a senatorului Vergil Chițac s-a înrăutățit în ultimele ore, iar medicii caută soluții ca pacientul să fie mutat de la Spitalul de Boli Infecțioase la cel de Urgență din Constanța.

Între timp, pe numele lui procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Acesta va rămâne la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Senatorul este suspectat că a îmbolnăvit mai multe persoane, după ce s-ar fi întâlnit cu mai multe persoane după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu COVID-19.

Dosar penal pentru Vergil Chiţac

Parchetul General s-a autosesizat în cazul senatorului Vergil Chiţac. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal privind zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a întâlnit cu mai multe persoane, deşi a luat contact cu un caz confirmat de infectare cu COVID-19, notează antena3.