Deși actrița Olga Tudorache a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență "Elias" cu suspiciunea de accident vascular cerebral, în urma investigațiilor imagistice efectuate s-a infirmat această suspiciune. 
Medicii au apreciat că este vorba despre o tulburare ischemică tranzitorie apărută pe fondul unor suferințe cronice. Starea dânsei de sănătate este bună, a părăsit secția de Terapie Intensivă, este conștientă și cooperantă.
Actrița Olga Tudorache a fost internată de urgență, aseară, la Spitalul de Urgență Elias din Capitală, cu suspiciune de accident vascular cerebral. Actrița juca în spectacolul "Peşte cu mazăre" al Teatrului Metropolis, când i s-a făcut rău pe scenă, iar reprezentanţii instituţiei au chemat ambulanţa.
În această stagiune, Olga Tudorache joacă și pe scena Teatrului Național, în spectacolele "Noiembrie" și "Regina Mamă".
Născută la 11 octombrie 1929, Olga Tudorache are o carieră în teatru de peste 50 de ani. A jucat în zeci de piese și a câștigat mai multe premii UNITER: premiul pentru întreaga activitate (1995), premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din spectacolul "Regina Mamă", de Manlio Santanelli (martie, 1999), Diploma de popularitate (2002).
<iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/sWdGx3REIpo" height="360" width="640"></iframe>