Evenimentul Zilei > Monden > Stă perfect în cap la 50 de ani. O vedetă autohtonă face lucruri de necrezut
Stă perfect în cap la 50 de ani. O vedetă autohtonă face lucruri de necrezut

Stă perfect în cap la 50 de ani. O vedetă autohtonă face lucruri de necrezut

Are 50 de ani și e, în toată puterea cuvântului, o divă. Își întreține corpul atent și nu lasă nicio zi fără antrenament, astfel că are un echilibru desăvârșit și poate sta chiar și în cap.

Cine crede că poți avea o siluetă de invidiat fără sport, greșește. Una din vedetele autohtone știe prea bine acest lucru, așa că nu lasă nicio zi să treacă fără a face sport. Merge la sala de forță, joacă tenis, stă în cap. Asta e ultima revelație, și se descurcă de minune. Vorbim de o femeie de 50 de ani, mamă și artistă desăvârșită.

De câte ori urcă pe scenă, Loredana Groza e mereu reinventată. Artista are cea mai longevivă viață artistică din showbizul românesc și nu contenește să surprindă publicul și fanii.

Ținute desăvârșite, incitante, melodii cu mare priză la public și mult sport – iată rețeta succesului ei care nu a dat semne de „pauză” sau de oboseală niciodată în zecile de ani de când s-a lansat. Loredana are o carieră muzicală ce se întinde deja pe 37 de ani. Concertele din ultimii ani au demonstrat că încă mai are multe de spus. Sau de cântat.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.