Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC în lumea sportului! A fost ÎMPUȘCAT în timpul unui antrenament
ȘOC în lumea sportului! A fost ÎMPUȘCAT în timpul unui antrenament

ȘOC în lumea sportului! A fost ÎMPUȘCAT în timpul unui antrenament

Lumea sportului se află în stare de șoc! Un cunoscut ciclist a fost împușcat pe șosea, în timpului unui antrenament. Incidentul s-a petrecut la doar un kilometru de locuința sa.

Clement Delcros este component al echipei AVC Aix-en-Provence. Sportivul a fost împușcat în umăr în timp ce se antrena, pe o șosea din Toulouse.

Agresorul a tras asupra sa dintr-o mașină, iar motivul pentru care a recurs la acest gest este unul încă necunoscut.

Delcros a precizat că va depune plângere la poliție.

„Rulam cu 50 de kilometri pe oră, în pantă. Am văzut că o maşină venea de pe celălalt sens. Când a ajuns în dreptul meu, am auzit un pocnet. Nu mi-am dat seama imediat ce s-a întâmplat. Am văzut că aveam ceva la umăr. Iniţial am crezut că persoana aflată în maşină a aruncat cu o piatră sau cu altceva ca să se distreze. Sângeram puternic. M-am oprit imediat. Cei care se aflau lângă mine m-au întrebat dacă am nevoie de ajutor. Eram aproape de un spital, astfel că m-au dus acolo, cu bicicleta. La radiografie s-a văzut că fusesem împuşcat. Din fericire a fost o armă de calibru mic", a spus sportivul, potrivit Romania Tv.

Acesta a menţionat că glonţul nu a avut efecte grave asupra organismului său

„A ajuns destul de adânc. Nu a atins ceva să fie grav. Medicii consideră că nu este cazul să îl scoată. Ar fi putut fi foarte rău. Nu înţeleg. Nu am duşmani. De ce s-a tras în mine? Voi depune plângere la poliţie. Mă îndoiesc că se va rezolva ceva, sunt speranţe mici să se găsească vinovaţii. Nu ştiu nici măcar ce fel de maşină aveau", a mai spus Delcros.