Recent, Alexia a fost văzută în așa-zisul „cartier al milionarilor” din Capitală, iar speculațiile s-au aprins din nou.

Alexia era cu iubitul ei, Mario Fresh, iar împreună au făcut o scurtă oprire la un supermarket din nordul Capitalei. Alexia Eram și Mario Fresh, au o relație de aproape patru ani!

Imediat după ce a coborât din decapotabila iubitului ei, Alexia Eram a uimit pe toată lumea. Și asta pentru că fiica prezentatoarei de la PRO TV s-a schimbat serios și se pare că a luat în greutate. Fapt ce ar ridica anumite semne de întrebare și ar reaprinde speculațiile legate de o posibilă sarcină.

De cum a coborât din bolidul de lux, Alexia Eram s-a îndreptat glonț câtre magazinul din zonă. După câteva minute, tânăra a părăsit supermarketul cu două sticle de suc, dar și câteva dulciuri.

Să-și fi spus cuvântul poftele? Nu ar fi exclus ca de la știrile prezentate de Andeea Esca să aflăm că aceasta ar putea să devină bunică.

În urmă cu câteva luni, Mario Fresh, artistul cu care se iubește fiica Andreei Esca, a făcut mărturisiri savuroase legate de zvonurile referitoare la o posibilă sarcină a iubitei lui.

„Toată lumea a lăsat comentarii cum că Alexia este însărcinată. Ne-am îngrășat. Eu am luat zece kilograme, iar Alexia undeva pe lângă. Nu e problemă, că ne apucăm de sală. Nu, nu este însărcinată”, mărturisea Mario Fresh.

Chiar dacă au o relație la distanță, ea studiind la Londra, Alexia Eram și Mario Fresh au numeroase planuri și, în ciuda tuturor speculațiilor apărute cu privire la despărțirea lor, au continuat să le dea peste nas răutăcioșilor.

Mario Fresh este foarte iubit de familia Alexiei Eram. Știrista de la Pro TV îl tratează pe iubitul fiicei sale ca pe propriul copil, petrec sărbătorile împreună, merg în vacanțe și se distrează pe cinste, potrivit cancan.ro