Evenimentul Zilei > Monden > Spectatori încoronaţi, astăzi, la Wimbledon. Cine participă la marea finală
Spectatori încoronaţi, astăzi, la Wimbledon. Cine participă la marea finală

Spectatori încoronaţi, astăzi, la Wimbledon. Cine participă la marea finală

Cele două ducese, Kate Middelton şi Meghan Markle, ambele de 37 de ani, doresc să fie alături de prietena apropiată a lui Meghan, Serena Williams, care o va întâlni pe jucătoarea româncă Simona Halep.
Participarea lor a fost anunţată pe Twitter de către palatul Kensington în această dimineaţă. Este a doua oară când cele două cumnate apar  împreună. Acum câteva zile  au fost fost văzute la un meci de polo, o dispută de caritate, în care soţii lor au jucat în echipe diferite.
Ce personalităţi vor mai fi prezente

Palatul a mai anunţat, de asemenea, că alături de cele două cumnate, se va mai afla în loja regală patronul All England Lawn Tennis şi Croquet Club, din burgul londonez Merton, pentru a urmări marea finală feminină. Nu se ştie exact pe cine va susţine în meci Kate Middleton, fiindcă, orice s-ar spune, între cele două nu există sentimente prea grozave.

Controverse

Legat de celebrul turneu de grand slam, jucătorilor negri nu li s-a permis să joace acolo până în 1951, iar evreii au fost admişi abia în 1952. Angela Buxton, evreică, dublă campioană la Wimbledon, la 50 de ani de atunci, a declarat fără echivoc: ”Cred că anitisemnitismul încă există acolo, la All England. Aş vrea ca tenisul să nu mai fie un sport al elitelor, aş dori să-l aducem alături de toate celelalte sporturi, ca pe ceva comun, la îndemâna tuturor”, titrează Daily Mail.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.