Participarea lor a fost anunţată pe Twitter de către palatul Kensington în această dimineaţă. Este a doua oară când cele două cumnate apar  împreună. Acum câteva zile  au fost fost văzute la un meci de polo, o dispută de caritate, în care soţii lor au jucat în echipe diferite.
Ce personalităţi vor mai fi prezente

Palatul a mai anunţat, de asemenea, că alături de cele două cumnate, se va mai afla în loja regală patronul All England Lawn Tennis şi Croquet Club, din burgul londonez Merton, pentru a urmări marea finală feminină. Nu se ştie exact pe cine va susţine în meci Kate Middleton, fiindcă, orice s-ar spune, între cele două nu există sentimente prea grozave.

Controverse

Legat de celebrul turneu de grand slam, jucătorilor negri nu li s-a permis să joace acolo până în 1951, iar evreii au fost admişi abia în 1952. Angela Buxton, evreică, dublă campioană la Wimbledon, la 50 de ani de atunci, a declarat fără echivoc: ”Cred că anitisemnitismul încă există acolo, la All England. Aş vrea ca tenisul să nu mai fie un sport al elitelor, aş dori să-l aducem alături de toate celelalte sporturi, ca pe ceva comun, la îndemâna tuturor”, titrează Daily Mail.