Trei din patru specialiști ai celebrei publicații „Sports Illustrated” văd o altă campioană la New York decât Simona Halep. „Ca un semn de respect, ar trebui să spun Halep, care s-a comportat ca un număr 1 mondial tot anul şi a cucerit trofeul la Paris. Însă îmi plac americancele: Stephens, Keys şi, desigur, Serena. O aleg pe Serena într-o poveste a Cenuşăresei", a răspuns Jon Wertheim.

Va câştiga cineva de pe partea de tablou a Simonei Halep: Halep; Serena Williams, Venus Williams, Garbine Muguruza sau Karolina Pliskova. Halep a jucat o încredere extraordinară de când a câştigat Open-ul Franţei în mai, şi cred că îţi va continua momentul de glorie cu primul său titlu la US Open”, crede Stanley Kay.

Nu-i va fi uşor lui Halep să câştige al doilea trofeu de Grand Slam al anului şi carierei la US Open. Nu-i va fi uşor niuci Serenei să câştige al 24-lea titlu de Grand Slam, nici lui Sloane Stephens să-şi continue forma de top şi să-şi apere titlul. Merg pe mâna finalistei de anul trecut, Madison Keys, care va profita de şansa unei părţi de tablou mai uşoare şi va cuceri în cele din urmă un Grand Slam”, a opinat Jamie Lisanti.

Serena va câştiga. Am mizat pe ea şi la Wimbledon, unde avea mai puţine meciuri în picioare, iar ea m-a făcut aproape să par un geniu (n.r. a ajuns în finală). Nu a fost în mare formă după Wimbledon, însă am văzut la All England Club suficient pentru a crede că va câştiga US Open-ul”, a notat Daniel Rapaport.

Simona Halep, numărul 1 mondial, joacă astăzi, de la ora 18:00, primul meci al zilei de pe terenul „Louis Armstrong”, contra estoniencei Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA).