Evenimentul Zilei > Actualitate > Spartacus, ”gladiatorul” din Rahova, arestat preventiv
Spartacus, ”gladiatorul” din Rahova, arestat preventiv

Spartacus, ”gladiatorul” din Rahova, arestat preventiv

Judecătoria Sectorului 5 a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Vasile Badea, zis ”Spartacus”, care a participat în ziua de Paști la scandalul din cartierul.

Spartacus a fost încarcerat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. Împreună cu el, alţi patru  bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru că au participat la violenţele din ziua de Paşti. Totodată, două femei au fost plasate în control judiciar.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a strigat Spartacus, în timpul petrecerii la care participa de Paști. După câteva ore, el a transmis pe pagina de Facebook un mesaj în care spune că regretă ce a făcut.

Decizia instanței a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă, în cartierul Rahova, chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat, potrivit digi24.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: