Evenimentul ZileiSocialSPARGERE LA TELEVIZIUNE! Media din România, în alertă. Ce au urmărit hoţii? News alert

SPARGERE LA TELEVIZIUNE! Media din România, în alertă. Ce au urmărit hoţii? News alert

SPARGERE LA TELEVIZIUNE! Media din România, în alertă. Ce au urmărit hoţii? News alert
Spargere la o televiziune mare din România. Patronii sunt stupefiați de curajul celor cinci hoți care au dat lovitura anului în media.

Sediul postului de televiziune Dunărea TV a fost spart în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Hoții au furat mai multe laptop-uri și o șurubelniță electrică. Din fericire, infractorii au fost prinși la doar câteva ore distanță după furt.

Polițiștii din Cernavodă au fost sesizați, sâmbătă dimineață, în jurul orei 8,30, că sediul televiziunii din localitate, Dunărea TV, a fost ținta hoților. Aceștia au intrat în unitate undeva în cursul nopții, au scotocit bine și au furat trei laptopuri și o șurubelniță electrică. Imediat, oamenii legii au demarat cercetările și au reușit să îi identifice pe făptași, dar și să îi prindă, cu ajutorul jandarmilor. Prejudiciul, estimat la 3.000 de lei, a fost recuperat în întregime, conform Cancan.

Este vorba despre un grup de cinci tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, toți urmând să fie cercetați în libertate pentru fapta comisă.

„Mulțumesc cadrelor Jandarmeriei și Poliției Române din Cernavodă pentru rapiditatea, eficiența dovedită în prinderea celor cinci derbedei care au spart în această noapte noul sediu al televiziunii Dunărea TV”, a transmis pe pagina personală de Facebook, Valentin Coteț, reprezentantul instituției media.


Accesează: