Evenimentul Zilei > International > Este INADMISIBIL ce se întâmplă în Spania: Studenţii sunt FORŢAŢI să părăsească CĂMINELE în favoarea MIFRANŢILOR
Este INADMISIBIL ce se întâmplă în Spania: Studenţii sunt FORŢAŢI să părăsească CĂMINELE în favoarea MIFRANŢILOR

Este INADMISIBIL ce se întâmplă în Spania: Studenţii sunt FORŢAŢI să părăsească CĂMINELE în favoarea MIFRANŢILOR

Studenții spanioli au fost forțați să iasă din locuințe pentru a face loc migranților de pe nava Aquarius. Sute de imigranți aflaţi la bordul Vărsătorului, au sosit aseară la Alicante.

Studenții cazaţi în complexul local sunt acum forțați să iasă din  locuințe, în ciuda faptului că au plătit taxele de cazare, astfel încât migranții care sosesc din Libia să poată fi adăpostiți, potrivit demokracija.si

Un student  din Alicante, numit Rubén, care intenționează să locuiască și să lucreze în Germania în viitor, a plătit 750 de euro pe lună pentru camera sa, şi  a fost forțat să plece împreună cu ceilalți studenți adăpostiți acolo.

Mama studentului a declarat că fiul ei a fost nevoit să părăsească locuința pentru a face loc migranților de pe vas: "Ne-au spus că nu mai pot locui acolo pentru că vin cu multe boli, deci este o problemă de sănătate".
Vom merge acolo pentru a vedea dacă găsim ceva, dar va fi foarte dificil, deoarece totul este deja rezervat pentru lunile de vară ", explică ea.  Autoritățile au anunțat sâmbătă 16 iunie că Rubén și colegii săi aveau numai 24 de ore în care să-și strângă bunurile și să-și elibereze locuințele din câminul studenţesc.