Evenimentul Zilei > Actualitate > Soţul Mădălinei Manole poate fi obligat să plătească daune morale familiei
Soţul Mădălinei Manole poate fi obligat să plătească daune morale familiei

Soţul Mădălinei Manole poate fi obligat să plătească daune morale familiei

„Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, poate fi dat în judecată de părinţii vedetei pentru că i-a prejudiciat acesteia dreptul la imagine, făcând publică acea scrisoare, acel testament sentimental pe care vedeta l-ar fi scris înainte de a se sinucide şi care era adresat exclusiv familiei”, au explicat specialişti în Drept Civil contactaţi de EVZ.

Potrivit acestora, Petru Mircea riscă un proces şi în cazul în care va difuza caseta cu Mădălina, care s-ar fi filmat în oglindă, în ultimele clipe de viaţă.

„Nu pot să calific gesturile acestui domn din punct de vedere moral. Pot spune însă că, din punctul meu de vedere, este inadmisibil să dai publicităţii astfel de documente care ţin de viaţa personală, privată, a unei persoane publice.Ca noi toţi, Mădălina Manole are dreptul să-i fie respectată imaginea publică pe care şi-a creat-o în timpul vieţii, dar şi viaţa privată, chiar şi după moarte. Atât părinţii vedetei, cât şi soţul acesteia ar trebui să înţeleagă că nu poţi călca în picioare drepturile unui om la care ai ţinut”, a explicat unul dintre apărători.

Caseta cu Mădălina Manole, predată procurorilor

Pe de altă parte, aşa cum a procedat şi cu scrisoarea lăsată de Mădălina – pe care susţine că a descoperit-o de curând într-un sertar, printre talismane şi cărţi de rugăciune – Petru Mircea este aşteptat la Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru a le înmâna procurorilor caseta video, pe care a precizat că a găsit-o întâmplător, luni-seară.

„Trebuie să o predea anchetatorilor înainte de a o pune la dispoziţia celor de la ProTv. În caz contrar, ar putea fi acuzat că tăgăduieşte ancheta, ascunzând probe. Asta, întrucât investigaţiile în cazul morţii Mădălinei Manole nu s-au încheiat. E drept că decizia lui Petru Mircea de a da publicităţii scrisoarea şi imaginile video care reprezintă probe într-un dosar penal în cercetare nu este foarte corectă. Dar, nu poate fi sancţionat pentru asta”, au conchis surse judiciare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: