Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ! Soții Ceaușescu s-au cunoscut de 1 Mai. Cum s-a înfiripat povestea lor de iubire
BOMBĂ! Soții Ceaușescu s-au cunoscut de 1 Mai. Cum s-a înfiripat povestea lor de iubire

BOMBĂ! Soții Ceaușescu s-au cunoscut de 1 Mai. Cum s-a înfiripat povestea lor de iubire

Dezvăluiri incendiare despre Elena și Nicolae Ceaușescu! Cei doi soți s-au cunoscut de 1 mai 1939. Informația dezvăluită de Antena 3 a fost confirmată de Mircea Oprean, ginerele fostului dictator Nicolae Ceaușescu.

„Regina balului era aleasă în funcție de voturile participanților. Soacră-mea ar fi câștigat acel concurs”, a declarat Mircea Oprean, ginerele fostului dictator Nicolae Ceaușescu, făcând referire la balul organizat de 1 Mai în 1939, moment în care cei doi s-au cunoscut.

Mircea Oprean a vorbit, în direct, la Antena 3, despre dosarul în care a cerut daune pentru bunurile sale și cele ale soției sale, Zoia Ceaușescu, care au fost confiscate de procurori, în martie 1990.

După aproape 25 de ani de la Revoluţia din 1989, Mircea Oprean a câștigat în 2015 un proces cu miză sentimentală uriașă. Este vorba de dosarul în care a cerut ca procurorii să-i restituie bunurile de uz personal, ale sale și ale fostei soții, Zoia Ceaușescu (1949-2006), confiscate în martie 1990.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.