Evenimentul Zilei > Actualitate > A ȘOCAT pe toată lumea! Cum arată SOȚIA lui Moga. News alert tabloid
A ȘOCAT pe toată lumea! Cum arată SOȚIA lui Moga. News alert tabloid

A ȘOCAT pe toată lumea! Cum arată SOȚIA lui Moga. News alert tabloid

La un eveniment la care au luat parte nume mari din showbizul românesc precum Andra și Cătălin Măruță, Adina Buzatu, Connect-R, Adda, dar și Marius Moga, toată atenția s-a îndreptat asupra soției lui Marius Moga.

Cu toate că Bianca Lăpuște  a născut în urmă cu aproape patru ani, nu a reușit să scape de kilogramele în plus. La petrecere, a venit îmbrăcată în haine închise la culoare, cu un cardigan negru, larg, astfel încât să nu îi evidențieze silueta foarte tare. Cu toate acestea, blondina este o apariție extrem de plăcută și se simte foarte bine.

Bianca a recunoscut că i-a fost foarte greu în rolul de mamă, dar că odată cu fiica ei ea îşi educă personalitatea. Soţia lui Marius Moga a mărturisit că e o mămică exigentă şi că îi explică micuţei sale lucrurile la fel cum o face atunci când vorbeşte cu un adult.

„De ieri, Maria doarme la creşă. (…). Pentru mine trebuie să recunosc că e greu, dar am încercat să privesc altfel lucrurile. (…). Am sărbătorit-o în familie, cu puţini prieteni. (…). La început când cunoaşte pe cineva e puţin reticentă, dar ulterior e foarte ok. Într-adevăr a primit peşte şi broccoli, dar e înnebunită după peşte. Cred că cea mai mare descoperire de când există fetiţa e aceea că m-am descoperit pe mine. (…). Mi-am dat seama cum trebuie să o educ, când o educ pe ea, vreau să o transform într-un om frumos şi îmi dau seama că mă educ şi pe mine. E foarte  important exemplul părinţilor, imită tot. Tăticul e foarte implicat, el e doza, pata aia de culoare. (…). Am nişte reguli foarte clare de la care nu mă abat.”, spunea Bianca Lăpuşe în toamna anului 2017,s crie Cancan