Evenimentul Zilei > Actualitate > Soţia ambasadorului Olandei s-a fotografiat cu medici care purtau mesajul „Medicii vor România în Schengen”
Soţia ambasadorului Olandei s-a fotografiat cu medici care purtau mesajul „Medicii vor România în Schengen”

Soţia ambasadorului Olandei s-a fotografiat cu medici care purtau mesajul „Medicii vor România în Schengen”

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, medicul Cătălin Cîrstoiu, care a operat-o pe soţia ambasadorului Olandei, a postat joi, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu Cristina van Bonzel şi mai mulţi medici de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care poartă pe tricouri mesajul "Medicii vor România în Schengen".

"Împreună cu pacienta noastră, doamna Cristina Van Bonzel Gomez, susţinând o cauză de interes", a scris Cătălin Cîrstoiu, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este postat împreună cu o fotografie în care apar soţia ambasadorului Olandei şi şase medici, printre care şi Cătălin Cîrstoiu, care poartă tricouri albe pe care scrie, cu roşu, mesajul "Medicii vor România în Schengen".

Soţia ambasadorului Olandei la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, a fost operată, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă, de către medicul Cătălin Cîrstoiu.

"Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu şi tuturor asistentelor", a scris ambasadorul Olandei, în mesajul postat pe Facebook, însoţit de fotografii.

Soţia ambasadorului Olandei este o pacientă mai veche a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind operată şi anul trecut, pentru o altă suferinţă, au precizat surse medicale citate de Mediafax.