Familia va da în judecată statul dacă va considera că raportul anchetei efectuate de procurori nu va stabili vinovaţii pentru tragedia în care şi-au pierdut viaţa Aurelia Ion şi pilotul Adrian Iovan.
Mariana Ciucă a precizat că nu îşi pune nicio speranţă în concluziile şedinţei CSAT despre accidentul aviatic din munţii Apuseni, în care şi-a pierdut viaţa Aura Ion, deoarece la adunarea CSAT se discută despre "demisii" şi "demiteri", iar acestea nu pot ajuta familia în niciun fel.
"Nu ne pot ajuta aceste demisii şi demiteri în niciun fel", a spus Sora Aurei Ion.
Ea a precizat că familia îşi pune baza în ancheta procurorilor în acest caz.
Despre faptul că familia nu a fost informată de oficialităţi despre moartea Aurei Ion, aşa cum cere legea în acest caz, şi că a aflat de la TV, Mariana Ciucă a explicat că abia după ora 2.00, dimineaţa, a venit confirmarea oficială.
Mai mult, autorităţile au sunat familia ca să vadă dacă există informaţii noi, nu ca să îi informeze.
Mariana Ciucă a precizat că în funcţie de rezultatele certificatului medico legal, pe care familia încă nu l-a primit, vor lua o decizie.

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion!

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA?

CITIȚI ȘI:

  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei