Anchetatorii au anunțat miercuri că au declanșat procedurile de aducere în țară și că vor stabili mai devreme termenul din procesul pentru luare de mită, programat spre sfârşitul lunii ianuarie, pentru a cere mandat de arestare. 


Mazăre ar putea AJUNGE REPEDE ÎNAPOI în România. Procurorii cer devansarea termenului


Radu Mazăre, care nu mai avea interdicție de a părăsi țara din martie 2016, se află în Madagascar, unde a cerut azil politic. 

Fuga lui Radu Mazăre, fost primar al oraşului Constanţa, a pus pe jar reţelele de socializare, unde se discută de un nou caz de incompetenţă a autorităţilor române, care sunt acuzate că au pierdut din mână un om aflat sub control judiciar. Numai că realitatea este puţin diferită: lui Radu Mazăre i s-a ridicat interdicţia de a părăsi ţara încă din luna martie 2016.


Cine putea să-l oprească pe Radu Mazăre să plece din țară


Tot în aceste zile s-a scris că în ziua de 25 decembrie, cu fostul primar al Constaţei ar fi plecat din ţară şi fostul său consilier, Valentin Preda, judecat şi el în mai multe dosare. Numai că Valentin Preda s-a prezentat în data de 28 decembrie la IPJ Constanţa, conform cerinţelor impuse de controlul judiciar, el nefiind în acest moment un caz de alertă pentru autorităţi.


UPDATE – SCRISOAREA lui MAZĂRE. Fostul PRIMAR al Constanței a FUGIT din România și cere AZIL POLITIC! VIDEO


Evz vă invită să spuneți dacă și cât de repede vor reuși procurorii să-l aducă înapoi pe Radu Mazăre.

 

 
 
 

Te-ar putea interesa și: