Frumoasa solistă a fost membră a trupei Pops, una dintre cele mai în vogă la momentul respectiv. Se întâmpla acum 12 ani, pe când Minola Szikszai nu era decât un copil. Acum se bucură de un real succes după ce a reuşit să ajungă în semifinal celui mai mare concurs de compoziții din lume- International Songwriting Competition –Nashville USA. Două dintre piesele acesteia s-au calificat în cele 80 selectate dintr-un număr de 16.000. Minola s-a lansat în primul şi cel mai mare concurs de talente produs în România „Alege A.S.I.A ”, iar performanţa brunetei este o premieră a unui artist român.

La 12 ani de la destrămarea formației Pops, față de colegele sale care au ținut cu dinții de celebritate, timișoreanca Minola Szikszai și-a ținut viața la privat și s-a ocupat de școală și de specializări profesionale. Însă muzica a rămas marea sa iubire, iar performanța și surpriza în cauză nu este decât confirmarea muncii cale, scrie Libertatea.

Potrivit aceleiaşi surse, pe data de 15 martie, juriul va comunica finaliștii la categoria Adult Contemporary a gigantului concurs ajuns la cea de-a 15-a ediție urmând ca, pe 15 aprilie să fie declarat câștigătorul, premiile toate fiind de 150.000 dolari. 

Sursă foto: Facebook/Minola Szikszai