Fotbalistul italian a fost victima unui jaf armat, marți seară, când patru indivizi înarmaţi au pătruns în locuinţa lui. Amenințați cu pistoalele, soții Marchisio le-au dat hoților banii şi bijuteriile pe care le aveau la acel moment în casă, relatează cotidianul Il Post. Din primele informații, ar fi vorba de valori considerabile.

După lovitură, hoții au plecat în grabă cu o maşină parcată în faţa complexului rezidenţial din Vinovo, acolo unde locuiește fostul mijlocaş al lui Juve. Se pare că bandiții cunoșteau foarte bine zona în care locuia Claudio Marchisio, una în care accesul se face doar pe baza unui cod numeric rezervat rezidenţilor, iar sistemul de supraveghere este și el destul de sofisticat.

Polițiștii sosiți la fața locului au analizat imaginile video, însă n-au putut lua și amprente, deoarece hoții purtau mănuși. Cercetările continuă în acest caz.

Claudio Marchisio a evoluat uttima dată în Rusia, la Zenit Sankt Petersburg, pentru care a jucat 15 meciuri, marcând două goluri. Are șapte titluri de campion al Italiei cu Juventus, patru Cupe şi trei Supercupe.