Evenimentul Zilei > Politica > Șocant! Un fost candidat USR, reacție abjectă la adresa minorei din Galați
Șocant! Un fost candidat USR, reacție abjectă la adresa minorei din Galați

Șocant! Un fost candidat USR, reacție abjectă la adresa minorei din Galați

Dragoș Coste, fost candidat al USR pentru Senat, a postat pe contul de Facebook un comentariu profund jignitor și descalificant la adresa minorei din Galați ignorată de doi agenți de Poliție, în ciuda faptului că era plină de sânge pe picioare.

Luni, una dintre cele mai dezbătute știri din România a fost cea despre minora de 15 ani de la un centru de plasament din Galați care, deși era plină de sânge pe picioare, nu a fost băgată în seamă de doi polițiști care se aflau la doi metri de ea. În ciuda protestelor mai multor trecători care au și filmat scena, cei doi agenți nu se sinchisesc să intervină în niciun fel.

Conducerea Poliției a demarat o anchetă disciplinară în urma mediatizării acestui caz, iar directorul adjunct al Direcției pentru Protecția Copilului Galați, Ciprian Groza, și-a dat și el demisia după ce a făcut mai multe declarații controversate, pe care le puteți citi AICI.

La doar o zi după incident, Dragoș Coste – un personaj controversat ale căror afirmații scandaloase din trecut l-au obligat să își dea demisia din USR chiar în pragul alegerilor parlamentare – a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook care cu greu poate fi calificat.

Pe lângă o serie de afirmații care nu pot fi reproduse, acesta a scris următoarele:

Deci panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla și toată lumea acuză polițiștii că…ce?

Că n-au dus-o cu mașina la doctor? Că n-au sunat la 112?

După ce mințise că a fost violată?

Băi, ia mai lăsați-mă dracului în pace cu toate vagaboandele României și cu feministele voastre tâmpite”.

Dragoș Coste fusese nominalizat drept a doua propunere a USR pentru Senatul României înaintea alegerilor parlamentare din 2016, dar a fost împins spre demisie după ce s-au descoperit alte declarații controversate pe care acesta le făcuse despre români, pe care, printre altele, îi numise „troglodiți”, „primitivi” și „ființe înapoiate”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: