Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman au demarat, duminică dimineața, o anchetă în localitatea Mereni, județul Teleorman, unde mai mulți locuitori au sunat disperați la 112 și au anunțat că într-o casă au fost găsite trei cadavre.

Prin dispoziția procurorului șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost formată o echipă operativă, compusă dintre procuror și polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și cei de la Serviciul de Criminalistică, care s-a deplasat de urgență la Mereni.

Într-o casă a fost găsit, în prima fază, într-una din camere, cadavrul unei femei de 39 de ani. Apoi, în baia casei a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei fetiței de un an și trei luni. Mai apoi, în altă cameră, procurorul criminalist l-a găsit pe un pat, pe un bărbat de 60 de ani, care prezenta multiple răni provocate prin înjunghiere.

Potrivit unor surse de la fața locului, la momentul în care echipa criminalistică a ajuns la fața locului, bărbatul mai trăia și a apucat să îi spună magistratului că el este cel care și-a ucis soția și fiica, ca urmare a unei crize de gelozie. Deși a fost chemată de urgență o ambulanță care să îi asigure bărbatului primul ajutor medical, acesta a decedat până la sosirea medicilor.

Potrivit polițiștilor din Teleorman, femeia de 39 de ani a fost înjunghiată de soțul gelos, după care a murit. Îngrozită de strigătele mamei, fetița de un an și trei luni a fugit spre baie și acolo ar fi fost sufocată cu o pernă. Mai apoi, criminalul odios a mers în altă cameră unde s-a auto înjunghiat, rănile fiindu-i mortale. În locuințe se aflau și alți minori, care au reușit să fugă și să îi anunțe pe vecini.

Locuitorii din Mereni au confirmat ipoteza procurorului criminalist și spun că fapta a fost comisă pe fondul geloziei. Bărbatul ar fi revenit în urmă cu două săptămâni din Franța. La câteva zile a venit și soția sa, iar de atunci au început certurile. Totul a fost premeditat. Înainte de a-și ucide soția și copilul, mai spun localnicii, bărbatul a mers la persoana ce avea grijă de locuință, spunându-i că pleacă din nou în străinătate și înmânându-i mai multe carduri bancare și o sumă importantă de bani. În urmă, au rămas alți cinci copii. De altfel, aceștia sunt cei care au anunțat poliția. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție și ofițeri din trupele speciale.