Evenimentul ZileiActualitateȘocant! Gheorghe Dincă despre Luiza: „Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”

Șocant! Gheorghe Dincă despre Luiza: „Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”

Șocant! Gheorghe Dincă despre Luiza: „Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”
În penitenciarul Jilava, criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, s-a confesat colegilor de celulă făcând declarații șocante despre ce s-ar fi întâmplat cu Luiza Melencu.

„Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”, ar fi spus Gheorghe Dincă. De când a fost transferat în Capitală, Gheorghe Dincă are tot felul de pretenții. După ce s-a plâns că mâncarea care i se servește în celulă este prea acră, că cearșafurile nu îi sunt schimbate prea des, dar și că se teme pentru viața lui deoarece este amenințat, iată că Gheorghe Dincă are o altă pretenție. Presuspusul criminal din Caracal vrea să aibă parte de liniște în celula în care stă singur.

„Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de „cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, au dezvăluit surse de la Jilava.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dispariția Luizei rămâne în continuare un mister, deși FBI-ul a intrat pe fir. Avocatul familiei Luizei, Carmen Obârşanu, spune că FBI-ul a fost contactat de procurorii români în cazul dispariţiei Luizei cu o lună de zile înainte de dispariţia Alexandrei.

„Implicaţia structurilor americane era cunoscută din data de 26 iunie 2019. FBI-ul a fost contactat de către procurorul Vasilescu să identifice maşinile care se plimbau pe lângă Luiza, în ziua dispariţiei”, a mai spus avucatul Obârșanu, scrie cancan.ro.

 

 


Accesează: