Evenimentul Zilei > Monden > Șoc și groază în showbiz! Borcea a fost devastat la aflarea veștii. Viața i s-a schimbat radical
Șoc și groază în showbiz! Borcea a fost devastat la aflarea veștii. Viața i s-a schimbat radical

Șoc și groază în showbiz! Borcea a fost devastat la aflarea veștii. Viața i s-a schimbat radical

Mihaela Borcea este una dintre cele mai puternice și influente femei din showbiz-ul românesc. Cu toate că pare să aibă o viață perfectă și să nu ducă lipsă de nimic, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu fostul soț, puțin știu că Mihaela Borcea a trecut printr-o adevărată dramă.

Recent, fosta soție a lui Cristi Borcea, a mărturisit că, pe lângă intoxicația cu mercur, aceasta s-a îmbolnăvit și de hepatita A. Mihaela a reușit să construiască afaceri de succes, ocupându-se chiar și de firmele fostului ei soț, Cristi Borcea, în perioada în care acesta a fost în spatele gratiilor. Însă, aceasta a dezvăluit că și-a dorit altceva pe vremea când era doar o adolescentă, scrie b1.

A vrut să urmeze o carieră în medicină, dar hepatita a împiedicat-o să își urmeze visul.

„Eu am vrut iniţial să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva. Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam.

Dar deşi nu am urmat medicina,… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, a declarat Mihaela Borcea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: