Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în lumea mondenă. Soțul Andreei Bălan a făcut un gest incredibil
Șoc în lumea mondenă. Soțul Andreei Bălan a făcut un gest incredibil

Șoc în lumea mondenă. Soțul Andreei Bălan a făcut un gest incredibil

Ruptura dintre cântăreața Andreea Bălan și soțul ei, actorul George Burcea, pare iminentă.

Despre divorțul dintre cei doi se vorbește de mai mult timp, chiar dacă ambii nu recunosc public acest lucru. Cancan dezvăluie că, recent, actorul George Burcea ar fi lipsit nejustificat o noapte întreagă de acasă, motiv temeinic ca soția lui să-și pună multe semne de întrebare.

”Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, scrie cancan. ro.

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a a fost reacția lui George Burcea.

Controversele în ceea ce privește cuplul Andreea Bălan –  George Burcea au început după ce detalii personale despre viața actorului au ieșit la iveală în presă. Ar fi fost lucruri despre care Andreea Bălan nu ar fi știut și din cauza cărora s-ar fi produs o ruptură între cei doi. Mai exact, George i-ar fi ascuns soției sale că tatăl său a făcut închisoare pentru omor.