Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, îl sfătuiește pe Gino Iorgulescu să le dea câte un cec de 500.000 de euro celor doi copii care și-au pierdut tatăl în urmă accidentului produs de Mario Iorgulescu. Dumitru Dragomir spune că s-a rugat pentru sănătatea lui Mario Iorgulescu, scrie prosport.ro.

„Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino și Justin Ștefan s-au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile tv.

Dar îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le facă celor doi copii rămăși orfani câte un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru că dacă nu face pace, nici că o va avea toată viață cu familia decedatului. Mario, un copil răsfățat, a greșit, grav, dar problema ține de educația prost primită, iar Gino trebuie să o rezolve cu acele cecuri și să aibă grijă de acei copii nevinovați”, a spus Dumitru Dragomir la Radio Sport 1.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat pe data de 8 septembrie un accident mortal, în urma căruia un tânăr, care avea doi copii, și-a pierdut viața.Mario avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și consumase cocaină înainte de a se urcă la volan. Dani, tânărul care era la volanul maşinii lovite frontal de bolidul de lux al fiului şefului Ligii Profesioniste de Fotbal avea 24 de ani şi avea o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 4 luni. Băiatul lui Gino Iorgulescu a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, iar pe 25 septembrie el a fost transferat pe ascuns la o clinică privată din Italia.

Familia Iorgulescu a transmis, la scurt timp după producerea accidentului de către fiul lor, un mesaj în care anunțau că vor avea grijă de cei doi copii rămași fără tată.

„În aceste ore grele pentru noi toţi cei atât de afectaţi de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugăminţile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul că să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în faţa lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămaşi fără tată.

Ştim că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia lor, pentru că drumul copiilor în viaţă să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâşiat şi credinţă în Dumnezeu, Gabriela şi Gino Iorgulescu”, spunea familia Iorgulescu.