Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC la Exatlon! Concurenții au izbucnit în lacrimi. Ce se va întâmpla cu emisiunea
ȘOC la Exatlon! Concurenții au izbucnit în lacrimi. Ce se va întâmpla cu emisiunea

ȘOC la Exatlon! Concurenții au izbucnit în lacrimi. Ce se va întâmpla cu emisiunea

Un anunț devastator i-a debusolat complet pe concurenții de la Exatlon. Stâlpii celor două echipe au decis să părăsească emisiunea concurs.

Astfel, antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Republica Dominicană, aceștia luându-și adio de la concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii.

În episodul de marți, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, cei care au fost antrenori pentru cele două echipe, au luat decizia de apărăsi concursul.

Vestea i-a făcut pe unii concurenți să ibucnească în lacrimi, având în vedere că cei doi deveniseră indispensabili în probele dintre cele două echipe, iar sfaturile lor făcându-i pe concurenți să devină tot mai puternici.

„Îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Și tu ești cel mai bun comentator sportiv pe care l-am cunoscut în viața mea. Vreau să le mulțumesc 

Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. O echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică. Le-am dat cele mai bune sfaturi chiar dacă la final credeam că leșin. Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului.

Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine”, a spus Giani Kiriță, potrivit Wowbiz.

„Sunt de două sezoane la Exatlon. În fiecare săptămână a plecat cineva. În fiecare săptămână am stat pe aceeași bancă roșie și mi-am luat adio de la cineva. E prima oară când eu sunt cel care pleacă și îmi iau rămas-bun de la colegii mei.

A fost o onoare să îi antrenez pe oamenii ăștia, au fost receptivi, am avut cu cine lucra. Sper ca sfaturile mele să vă țină în continuare, mă bucur că am stat atât de mult la vilă, mă bucur că i-am lăsat la vilă. (…) Dacă ar fi să le zic câteva cuvinte lor ar fi că nu există lecție mai bună decât înfrângerea și din înfrângerile astea veți deveni mai puternici. Pierdeți, câștigați – rămâneți la fel fiindcă la final asta contează”, a spus, la rândul său, Vladimir Drăghia.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.