Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc! Elvis Presley interzis pentru nepoatele sale!
Șoc! Elvis Presley interzis pentru nepoatele sale!

Șoc! Elvis Presley interzis pentru nepoatele sale!

Un judecător din Los Angeles le-a interzis nepoatelor lui Elvis Presley să meargă la Graceland, în Memphis, pentru a lua parte la petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a celebrului lor bunic.

Între 8 și 11 ianuarie, familia, prietenii și fanii lui Elvis Presley sunt prezenți la Graceland, Memphis, pentru a celebra ceea ce ar fi trebuit să fie a 85-a zi de naștere a Regelui rock`n`roll, dacă acesta ar mai fi trăit. Conform siteului www.graceland.com, la petrecerea de patru zile vor fi prezenți și Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis, precum și Jerry Schilling, un binecunoscut producător al industriei muzicale din Memphis și prieten apropiat a lui Elvis, care a gestionat, printre altele și cariera muzicală a Lisei Marie Presley, singurul copil al Regelui rock`n`roll.

La această petrecere, însă, nu au putut fi prezente și cele mai mici nepoate ale lui Elvis, Finley și Harper, care au doar 11 ani

Elvis Presley nu e o „urgență” pentru nepoatele sale

Lisa Marie Presely, în vârstă de 51 de ani, se află în mijlocul unui proces de divorț foarte urât de cel de-al patrulea soț al său, Michael Lockwood, un chitarist american. Avocații Lisei Marie au cerut unui judecător din Los Angeles permisiunea ca cele două gemene să poată zbura cu avionul în Memphis, pentru a lua parte la celebrarea zilei de naștere a bunicului lor, Elvis Presley. Avocații lui Lockwood s-au opus, însă, susținând că există un ordin judecătoresc, prin care cele două fetițe nu pot călători în afara statului California, fără consimțământul celor doi părinți. Judecătorul a refuzat cererea Lisei Marie Presley, pentru că nu a considerat o „urgență” ca cele două gemene să călătorească în Memphis. Lisa Marie s-a declarat foarte dezamăgită de faptul că fiicele sale nu vor putea lua parte la evenimentul care onorează viața și moștenirea muzicală a bunicului lor.

Părinții în război, copiii prinși la mijloc

Lisa Marie are patru copii: Riley Keough, de 30 de ani, și Benjamin Keough, de 27 de ani, din căsnicia cu muzicianul Danny Keough, și gemenele Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood, de 11 ani, din căsnicia cu chitaristul Michael Lockwood. Ea a mai fost măritată și cu actorul Nicholas Cage și cu Michael Jackson, Regele muzicii pop.

De cel de-al patrulea soț, Lisa Marie a divorțat în 2016, după 10 de ani de căsătorie, și, în februarie 2017, a cerut custodia unică a celor două gemene și a refuzat pensia alimentară a lui Loockwood, susținând că a găsit în computerul fostului ei soț imagini și filmulețe cu pornografie infantilă. Lisa Marie susține că printre acele fotografii existau și poze cu tentă sexuală a celor două gemene. Fata lui Elvis Presley a mai susținut că fetele au fost „atinse într-un mod nepotrivit de către tatăl lor.” Pe de altă  parte, Michael Lockwood susține că Presley își „instruiește” fiicele să facă aceste acuzații la adresa lui și susține că fosta sa nevastă se droghează și consumă alcool.